Prijslijst

Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.

Prijslijst

Investeren in een fotosessie lijkt in eerste instantie een kostelijke aangelegenheid, maar is dit wel echt zo?

Zelf kijken we vaak vertederd, ok, soms ook wel een beetje beschamend terug naar die foto's uit onze kindertijd. 

Foto's zijn blijvend en hun waarde zal enkel toenemen naarmate ze ouder worden.

Neem nu bijvoorbeeld het eerste levensjaar van een kindje.  Tijdens dat jaar worden er heel wat onkosten gemaakt door de kersverse ouders; kleertjes, een wieg, een buggy, babykamertje,...

Allemaal spullen die enorm veel geld kosten, en die hooguit enkele jaren in jullie bezit zullen blijven.  Daarna worden ze weggegeven of verkocht.

Een reeks foto-afdrukken, een fotoalbum of een mooie wanddecoratie van je kindje of je gezin is iets waar je heel je leven enorm veel plezier aan beleeft.  En zelfs als je er ooit niet meer bent, of je kind verlaat later het ouderlijk huis, dan nog hebben deze foto's een onschatbare waarde.

Wanneer je een fotosessie boekt bij Shooting Stars Fotografie bestaat je investering uit twee delen.

Enerzijds is er de sessieprijs; deze betaal je voor de tijd, de ervaring, de creativiteit, ... van de fotograaf die er alles aan doet om een mooie reeks af te leveren.
Anderzijds is er de investering om iets met je foto's te gaan doen, want het zou zonde zijn moesten je foto's enkel op een USB-stick terecht komen en nooit meer uit de kast geraken. 

Kiezen voor Shooting Stars Fotografie is kiezen voor foto-afdrukken van de allerbeste kwaliteit.  Samen maken we een keuze uit de verschillende materialen, formaten, ...  Van alle producten zijn voorbeelden aanwezig in de studio. Ook beschikken we over gespecialiseerde software die jullie een realistische weergave geeft van de foto geplaatst in de thuisomgeving. Dit maakt jullie het leven alvast een stuk makkelijker bij het uitkiezen van het juiste fotoproduct.

Van ieder beeld krijgen jullie een bestand in lagere resolutie, geoptimaliseerd voor het bekijken op een beeldscherm en voorzien van een watermerk.  Digitale bestanden in hoge resolutie om zelf achteraf afdrukken te laten maken zijn NOOIT inbegrepen, maar kunnen indien gewenst wel aangekocht worden.

 

Hieronder vind je een overzicht van de sessies met bijhorende prijs terug.

Meer gedetailleerde informatie over de sessies kan je elders op deze website vinden.

Zwangerschapsreportage:   160,00 EUR 

Newbornsessie:  vanaf 175,00 EUR

Sittersessie:   120,00 EUR

Cakesmash:   180,00 EUR

Communiesessie:  vanaf 90,00 EUR

Gezinsfotosessie:   160,00 EUR

Familiesessie:   180,00 EUR (meerdere gezinnen)

Huwelijk:   enkel prijzen op aanvraag

 

 

Voor meer info, graag een mailtje: info@shootingstars.be