Bolle buikjes

Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.

Bolle buikjes
Om nooit te vergeten...

 

 

Als je dit leest ben je waarschijnlijk zwanger? Gefeliciteerd!

Natuurlijk wil je deze bijzondere periode nooit meer vergeten!  Wat is er mooier dan dit speciale moment te laten vastleggen tijdens een zwangerschapsreportage?

Een zwangerschapsreportage vindt meestal plaats tussen week 30 en week 34.  Op dat moment is je buikje op zijn mooist en ben je toch nog behoorlijk 'fit'.

De reportage kan doorgaan in de studio of op een locatie die we in overleg kiezen.  Je kan ervoor kiezen om alleen te poseren maar ook je partner mag natuurlijk mee op de foto :-)

Als je al een of meerdere andere kinderen hebt, horen deze er natuurlijk ook bij!

Je mag rekenen op een uur à anderhalf uur voor deze sessie, al zetten we meestal geen alarm en shooten we lekker door tot iedereen het welletjes vindt :-)

Ik heb een uitgebreid aanbod aan zwangerschapsjurken beschikbaar.  Deze kunnen op voorhand worden bekeken en/of gepast in de studio.

Een tweetal weken na de sessie krijgen jullie via email een link naar een online galerij, waar jullie de foto's kunnen bekijken.  Achteraf kunnen jullie aangeven welke foto's of fotoproducten jullie willen nabestellen.  Indien gewenst zijn jullie steeds in de studio welkom om de mogelijkheden in detail te bekijken en bespreken.

Interesse in zowel een zwangerschaps- als een newbornreportage?  Vraag naar onze speciale voorwaarden!