zwangerschap

Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.

zwangerschap
Om nooit te vergeten...

 

Je bent zwanger... Wat ben je mooi! Iedere week groeit dat buikje een tikkeltje meer.  Het is zo uniek en bijzonder om jullie kleintje te voelen groeien en leven in jouw buik! Die eerste kriebeltjes en plofjes, zo'n speciale momenten...

Als zwangerschapsfotograaf weet ik hoe ik jou mooi vast kan leggen op de foto. Zodat je later terug kan kijken naar deze mooie foto's waar je op straalt, ook al voel je je niet altijd helemaal fit tijdens de zwangerschap.  Ik probeer de zwangerschapsreportage meestal te plannen tussen week 30 en 34 van de zwangerschap.

Ik heb een mooie collectie jurken waar je je favorieten uit kan kiezen! Alle beschikbare jurken en de nodige informatie hieromtrent kan je hier verder vinden door doorheen te tabbladen te scrollen. Je mag ze op voorhand komen passen en ik deze dan meeneem naar de reportage. De jurken zijn geschikt voor dames van maat 36 tot 42 (afhankelijk van model jurk). En ze zijn speciaal gemaakt om een zwangere buik mooi uit te laten komen, dus maak je geen zorgen om die buik.

 

 

 

Interesse in zowel een zwangerschaps- als een newbornreportage?  Vraag naar onze speciale voorwaarden!