Newbornfotografie

Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.

Newbornfotografie
Zo klein nog...

 

 

 

'Ze zijn zo snel groot', om maar eens een cliché te gebruiken.  Maar het is echt wel waar, een pasgeboren baby'tje verandert enorm snel en het zou zonde zijn om de prille eerste momenten niet voor altijd vast te leggen!

Een newborn fotosessie vindt steeds plaats in onze daglichtstudio (geen flitslicht) en dit maximum 15 dagen na de geboorte van het kindje. 

Wanneer je graag zo'n sessie wilt boeken, neem je best contact op tijdens het tweede trimester van je zwangerschap. Ik nodig je graag uit in de studio om alles in detail te bespreken zodat we precies weten wat van elkaar kunnen verwachten. Na dit verblijvende gesprek ontvangen jullie een newbornmagazine om thuis alles nog eens rustig te kunnen nalezen.

 

Wanneer jullie een fotosessie reserveren, leggen we een voorlopige datum vast op basis van de uitgetelde bevallingsdatum.  De definitieve afspraak wordt vastgelegd wanneer de baby geboren is.

Een newborn fotosessie duurt meestal zo'n 3 à 4 uur.  Er wordt ook tijd gemaakt voor enkele foto's met broer/zus en de ouders.

Alle nodige accessoires zijn in de studio aanwezig.  Je baby en voeding is eigenlijk het enige wat je hoeft mee te brengen.

 

Twee à drie weken na de sessie zijn alle beelden bewerkt en worden jullie opnieuw uitgenodigd om de foto's te komen bekijken.  Op dat moment bekijken we samen de mogelijkheden om fotoproducten te bestellen.  Er is keuze uit verschillende materialen voor muurdecoratie, albums, cadeautjes voor meter en peter, ...

Interesse in zowel een zwangerschaps- als een newbornreportage?  Vraag naar onze speciale voorwaarden!

 

Cadeautip:

 

Na de bevalling staan heel veel mensen te popelen om jullie een bezoekje te mogen brengen. Jullie worden verwend met tal van cadeautjes. Mensen vinden het vaak moeilijk om een geschikt geschenk te vinden vandaar dat een geboortelijst nog steeds gebruikelijk is. Op deze manier zijn er geen miskopen en zijn zowel jullie, de ouders, als de schenkers tevreden.

Shooting Stars fotografie heeft een uniek alternatief voor een geboortelijst gevuld met babyspulletjes. Ik bied jullie de mogelijkheid aan om familie en vrienden een bijdrage te laten doen voor jullie fotoproducten. 

Deze fotoproducten zullen zowel jullie als de schenkers een mooie herinnering bezorgen aan deze periode.

Klik hieronder voor enkele voorbeelden.

Het mooiste cadeau!