Cakesmash

Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.

Cakesmash
Hoe vettiger hoe prettiger...

Dit is een leuke fotosessie in een feestelijke setting om de verjaardag van jullie kapoen te vieren.

 

Een cakesmash fotosessie vindt steeds plaats in onze studio. De datum van de shoot wordt zo vastgelegd dat nabestelde fotoproducten geleverd kunnen worden voor het eerste verjaardagsfeestje van het kindje!

Deze sessie bestaat uit 3 delen: eerst worden er enkele 'gewone' foto's gemaakt in een neutrale setting, daarna komt de cake erbij en wordt er naar hartenlust gesmuld en geknoeid en uiteindelijk sluiten we af met een badmoment, zodat het kindje daarna weer helemaal zuiver terug huiswaarts kan keren!

Je kan bij de reservatie aangeven welk soort setting je voorkeur geniet, welke kleur van taart je wilt, veel ballonnen en tralala, of eerder 'less is more',...

Probeer deze sessie tijdig te reserveren (best enkele maanden op voorhand), want de plaatsen zijn beperkt.  Bij een cakesmash sessie moet ik rekening houden met enkele extra zaken zoals het bestellen van de taart, alles afgewerkt krijgen voor het feestje, best wel wat poetswerk na de sessie :-), ... Voor mama's en papa's is een extra outfit overigens ook aan te raden ;-)

Een tweetal weken na de sessie krijgen jullie een via email een link naar een online galerij, waar jullie de foto's kunnen bekijken.  Achteraf kunnen jullie aangeven welke foto's of fotoproducten jullie willen nabestellen.  Indien gewenst zijn jullie steeds in de studio welkom om de mogelijkheden in detail te bekijken en bespreken.