Simon

Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.

Simon
Geboren op 25 januari 2018

Welkom op de newborncadeaupagina van Simon

Lisa en Roel werden op 25 januari de trotse ouders van Simon

Ze hebben een newbornreportage geboekt bij Shooting Stars fotografie.

Na de shoot zouden ze natuurlijk graag enkele fotoproducten bestellen.

Een grote afdruk van hun kleine Simon in hun woonkamer, dat zien ze onder andere wel zitten…

Ook willen ze graag een mooi album waar ze nog een leven lang plezier van hebben!

 

Op deze manier kozen Lisa en Roel voor een origineel kraamcadeau, iets dat waardevol is voor de ouders, iets dat langer mee gaat dan een maand.

Als schenker sta je niet voor de lastige opdracht een cadeau te bedenken en niet te vervallen in een setje rompertjes of een speen of een stapel pampers.

Wat voor mooier cadeau kun je een moeder geven dan een herinnering aan de tijd dat haar kind net geboren was? Foto's van haar net geboren kind zijn voor altijd! Een heel waardevol en gewaardeerd cadeau!

 

Een bijdrage is al mogelijk vanaf 25 euro, je kiest zelf welk bedrag je graag cadeau willen geven.

Gelieve onderstaand formulier in te vullen en daarna je mailbox in de gaten te houden, want je krijgt verdere info via deze weg.

 

Invulformulier

 

Als er vragen zijn, kan je me natuurlijk altijd contacteren!

PS: gelieve niet te lang te wachten met het overmaken van de centjes.  De bestelsessie vindt meestal plaats wanneer het kindje ongeveer 3 weken oud is (een tweetal weken na de fotosessie).    Het zou fijn zijn voor de ouders als ze dan een idee hebben van welk bedrag ze kunnen spenderen.  Natuurlijk hebben de ouders ook recht op latere stortingen als die er nog komen!  Het bedrag blijft een heel jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor een sittersessie of een cakesmash fotosessie en de daarbijhorende fotoproducten.