Lauren

Copyright © 2018 Alle rechten voorbehouden.

Lauren
Geboren op 29 januari 2018

Welkom op de newborncadeaupagina van Lauren.

Cindy en Christophe werden op 29 januari trotse ouders van hun tweede kindje.  Omdat ze al heel wat spulletjes hebben gekocht bij de geboorte van Seppe en veel ervan nog dienst kan doen, hebben ze besloten deze keer geen traditionele geboortelijst te leggen.

In de plaats daarvan willen ze graag het eerste levensjaar van hun kindje laten vastleggen door een fotograaf.  Via deze weg kunnen jullie hen helpen om hiervoor de nodige centjes bijeen te sparen.

Een bijdrage is mogelijk vanaf 25 euro. Met het gespaarde bedrag kunnen Cindy en Christophe fotoproducten kopen (album/muurdecoratie), maar ze kunnen er ook bvb een sittersessie of cakesmash sessie mee betalen.

Gelieve het onderstaande formulier even in te vullen.  Meer info krijg je daarna via email.

 

Invulformulier

 

PS: gelieve niet te lang te wachten met het overmaken van de centjes.  De bestelsessie vindt meestal plaats wanneer het kindje ongeveer 3 weken oud is (een tweetal weken na de fotosessie).    Het zou fijn zijn  voor Cindy en Christophe als ze dan een idee hebben van welk bedrag ze kunnen spenderen.  Natuurlijk hebben de ouders ook recht op latere stortingen als die er nog komen!